Mijn werkwijze vraagt om zelfreflecterend vermogen en daadkracht.

Ik coach met enthousiasme, creativiteit en interesse voor jouw verhaal in een voor jou veilig omgeving. Ik durf vragen te stellen en je uit te nodigen tot vertellen, waarbij ik je uitdaag om kritisch en zonder oordeel naar jezelf te kijken. Altijd met verbinding en betrokken zijn met jou, en respect voor jouw vraag en proces. Ik maak daarbij gebruik van krachtige, grappige, ontroerende, en uitdagende out-of-the-box werkvormen om je inzicht te geven in je eigen gedachten en gedrag.

1.    Kennismaking

Het eerste gesprek is een altijd een gratis (online) kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek staan we in alle rust stil bij jouw loopbaan- en/of coach vraag en vertel ik je meer over mijn werkwijze. Samen kunnen we dan bekijken of er een match is tussen jouw vraag en mijn aanbod. Belangrijk is wel dat we allebei een klik voelen om samen aan de slag te gaan. Dit kan zowel met individuele coaching, loopbaancoaching als met online “boost je ZELF vertrouwen”.

2.   Samen in gesprek

Het coachtraject bestaat uit een aantal (online) gesprekken. Na het kennismakingsgesprek, en tijdens het traject zal blijken welke thema’s voor jou van belang zijn en waar de focus op komt te liggen. Ik geloof in maatwerk, jij als mens bent uniek, waarbij een quick-fix niet werkt. We werken in ieder geval drie tot vijf maanden samen. Jouw eigen ontdekkingstocht staat tijdens het coaching traject centraal.

3.   Inzichten en opdrachten

Ik coach met enthousiasme, creativiteit en interesse voor jouw verhaal in een voor jou veilig omgeving. Ik durf vragen te stellen en je uit te nodigen tot vertellen, waarbij ik je uitdaag om kritisch en zonder oordeel naar jezelf te kijken. Altijd met verbinding en betrokken zijn met jou, en respect voor jouw vraag en proces. Ik maak daarbij gebruik van krachtige, grappige, ontroerende, en uitdagende out-of-the-box werkvormen om je inzicht te geven in je eigen gedachten en gedrag. Daarnaast werk ik met inzichten en daaraan gekoppelde reflectieopdrachten, zodat je naast de coachgesprekken ook actief met jezelf aan de slag kunt gaan.

4.   Support & feedback

Gedurende het coachingstraject kun je me altijd mailen. Het kan zijn dat je vragen hebt die niet kunnen wachten tot de volgende afspraak. Zit je ergen mee, heb je een vraag of wil je gewoon iets delen, dat kan altijd. Zo blijft coaching niet beperkt tot losse gesprekken, maar werken we samen toe naar een duurzame verandering.