Ik ben Colette Cosijn, geboren in 1965 in het Brabantse Son en Breugel. Inmiddels woon ik al meer dan dertig jaar in de buurt van het prachtige Noordwijk. Een aantal jaren geleden heb ik de beslissing genomen en het roer volledig omgegooid, afgerekend met mijn belemmerende en beperkende gedachten en overtuigingen.

Dat ging niet zomaar van de ene op de andere dag. 

Om tot andere inzichten te komen had ik aan aantal heftige gebeurtenissen nodig om te beseffen dat het zo niet langer kon. Ik wilde weer plezier hebben in werken, en doen waar ik goed in ben. Ik wilde de energie weer door mijn lijf voelen stromen.

Mijn eigen reis en wat het mij gebracht heeft!

Voor mij is het een inspirerende reis geweest om te ontdekken wie ik werkelijk ben. Een weg vol hobbels, hoogtepunten, dieptepunten en ontdekkingen. Een tijdpad wat me zoveel gegeven heeft en waar ik mijn sterke kanten, talenten en kwaliteiten heb leren ontdekken en inzet doordat ik weet wat mij diep van binnen drijft.

In 2016 heb ik de stap genomen om me te gaan verdiepen in, en opleidingen gaan volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, de impact van emoties en stress op de gezondheid en loopbaancoaching. Was het omgooien van het roer moeilijk? Het was doodeng, ik ging het vertrouwde loslaten maar kreeg hier zoveel voor terug. Ik voelde dat mijn creativiteit zich op een andere manier ging vertalen. Door het coachen voelde ik mijn energie weer stromen, rekende ik af met mijn onzekerheid. Maakte mijn kwetsbaarheid mij krachtiger. Aan alle kanten kon ik het zelfvertrouwen wat ik diep van binnen voelde uitstralen en overbrengen in mijn werk.

Colette geeft jou inzicht en inspiratie

Dat gevoel gun ik jou ook. Ik weet uit ervaring dat je door je juiste wegen te bewandelen het mogelijk is om echt te je passie te volgen en werk te doen waar je hart sneller van gaat kloppen. En ook durven doen waar je energie van krijgt, wat je passie is en waar je je talenten kunt en mag gebruiken. Ik weet wat het je kan opleveren. Daarom ga ik heel graag met jou deze reis aan. Of het nu is tijdens een intensief loopbaan coach traject, persoonlijke ontwikkeling, de online boost je zelf vertrouwen of bij één van de workshops. Ik kijk uit naar jouw verhaal.

Woorden die Colette omschrijven………..

Professioneel, puur, verbindend, oprecht, warm, respectvol, out-of-the-box denkend, zonder oordeel, inspirerend en motiverend.

Colette’s achtergrond in studie en werk

Professionals sterker maken: dat is waar Colette Cosijn Coaching voor staat. In de benadering van Colette staat de persoon centraal. Wat bepaalt iemand zijn gedrag? Wat weerhoudt diegene of inspireert diegene juist? Wanneer je mensen in beweging wilt brengen, moet je stilstaan bij overtuigingen, waarden, talenten en drijfveren. Een coachende benadering. Het bevorderen van bewustwording en zelfvertrouwen. Daar ligt de kracht en de blijvende winst.

Colette heeft haar ervaringen op het gebied van gedrag, emoties en zoektochten naar passende oplossingen de afgelopen jaren gecombineerd met opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mediation en loopbaancoaching. Hierin heeft zijn kinderen en ouders begeleid op het gebied van ADD en hun zoektocht om hier mee om te gaan. Mensen in scheiding gecoacht op het gebied van emoties die loskomen zodat de kinderen centraal kunnen staan. En mensen gecoacht op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en loopbaancoaching.

In 2016 heeft Colette haar eigen bedrijf ‘Colette Cosijn Coaching’ opgezet. Als zelfstandig loopbaancoach en coach persoonlijke ontwikkeling, coacht zij met veel bevlogenheid en plezier anderen om zich krachtiger en in balans te voelen in hun functie en functioneren. Colette straalt rust en vertrouwen uit en is oprecht betrokken bij mensen die zij begeleidt. Ze slaagt erin om een prettige sfeer te creëren waarin je je veilig en gehoord voelt. Met prikkelende vragen en opdrachten, waarin ook ruimte is voor humor, weet zij anderen net een stap verder te brengen.

Er is meer!

Benieuwd naar Colette Cosijn Coaching en de mogelijkheden? Of heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met me op, kijk ernaar uit om kennis te maken.