Colette Cosijn

Ik ben Colette Cosijn, geboren in 1965 in het Brabantse Son en Breugel. Inmiddels woon ik al meer dan dertig jaar in de buurt van het prachtige Noordwijk. Voor mij is het een lange zoektocht geweest om te ontdekken wie ik werkelijk ben, wat mijn drijfveren, kernwaarden, talenten en competenties zijn.

Alles begint met een gedachte gevolgd door focus

Een aantal jaren geleden heb ik de beslissing genomen en het roer volledig omgegooid, afgerekend met mijn belemmerende en beperkende gedachten en overtuigingen. Dat ging niet zomaar. Om tot andere inzichten te komen had ik aan aantal heftige gebeurtenissen nodig om te beseffen dat het zo niet langer kon. Ik ben me gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en persoonlijkheidsontwikkeling, en de impact van emoties op de gezondheid. Daarnaast ben ik opleidingen gaan volgen en heb me door trainers op het gebied van persoonlijk leiderschap laten opleiden. Ik ben een ervaren coach, ontwikkel trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap, zelfvertrouwen en ontwikkel trainingen op maat.

Mijn ultieme doel is om werkend en om jou bewust te laten worden van wie je in werkelijkheid bent. Op het moment dat je je hier bewust van bent ontstaat er ruimte voor je drijfveren, kernwaarden en talenten. Door deze te combineren met je kennis en ervaring creëer je voor jezelf ultieme mogelijkheden waar balans is tussen werk en privé.

Mijn kernwaarden zijn, puur, gedreven en verbinden.

Belemmerende en beperkende patronen en overtuigingen heb ik achter me kunnen laten.  Wat ik nu laat zien is wie ik in werkelijkheid ben, open, authentiek, empathisch, luisteren, zelfverzekerd, verbindend en oplossingsgericht. Mijn kernwaarden puur, gedreven en verbinden, laten zien waar ik voor sta en geven richting aan alles wat ik onderneem. Mijn kernwaarde puur brengt mij vrij snel tot de kern van een situatie. De kernwaarde gedreven komt tot uiting naar het creatief bedenken van oplossingen totdat het gewenste resultaat is bereikt. En de kernwaarde verbinden staat voor verbinding maken met jezelf. Op het moment dat je puur jezelf bent, ben je in staat om verbinding te maken met de ander.

Er is meer!

Benieuwd naar Colette Cosijn Coaching en de mogelijkheden? Of heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met me op, kijk ernaar uit om kennis te maken.