Het beste in mensen naar boven halen, zodat zij in hun kracht staan.

Dat is wat ik het allerliefste doe, voor individuen en teams. Mijn eigen pad is een ontzettende inspirerende reis geweest waarbij ik heb ontdekt wie ik in werkelijkheid ben. Hierdoor heb ik het beste uit mezelf kunnen halen en sta hierdoor vol zelfvertrouwen in mijn kracht. Het was een weg vol hobbels, hoogtepunten, dieptepunten en prachtige inzichten. Een tijdpad wat me zoveel gegeven heeft en waar ik mijn sterke kanten, talenten en kwaliteiten heb leren ontdekken en inzet doordat ik weet wat mij diep van binnen drijft.

In 2016 heb ik de stap genomen om me te gaan verdiepen in, en opleidingen gaan volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, de impact van emoties en stress op de gezondheid en loopbaancoaching. Mijn opleiding loopbaancoaching heb ik cum laude afgerond.

Was het omgooien van het roer moeilijk? Het was doodeng, ik ging het vertrouwde loslaten maar kreeg hier zoveel voor terug. Ik voelde dat mijn creativiteit zich op een andere manier ging vertalen. Door het coachen voelde ik mijn energie weer stromen, rekende ik af met mijn onzekerheid. Maakte mijn kwetsbaarheid mij krachtiger. Aan alle kanten kon ik het zelfvertrouwen wat ik diep van binnen voelde uitstralen en overbrengen in mijn werk.

In mijn aanpak ben ik professioneel, verbindend, puur, inspirerend en motiverend.

Mijn ervaring heeft mij geleerd dat door de juiste wegen te bewandelen, het mogelijk is om echt je passie te volgen en het werk te doen waar je hart sneller van gaat kloppen. Waar je echt werkplezier ervaart, energie van krijgt en waar je je talenten kunt en mag gebruiken. Ik weet wat het je kan opleveren. Daarom ga ik heel graag met jou deze reis aan. Of het nu is tijdens een intensief loopbaan coach traject, persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen- en talent management,  personal branding of teamcoaching. Ik kijk uit naar jouw verhaal.

Make it happen en doe wat echt raakt.

Het beste in jou naar boven halen, dat is waar Colette Cosijn Coaching voor staat. Het ontdekken van wat jou drijft wat je doet en waar je blij van wordt, is mijn uitgangspunt. Daarbij is het benoemen van jouw waarden de rode draad. In de coaching sta jij centraal. Ik geloof dat iedereen talenten heeft die op meerdere vlakken kunnen worden ingezet. Om je zelfbewustzijn te bevorderen staan we stil bij jouw gedrag, gevoelens en (belemmerende) gedachten. Ik ben van nature scherp op woorden die je gebruikt en zie je non-verbale communicatie. Leren en ontdekken kan soms uitdagend zijn, zeer confronterend maar vaak ook heel leuk. Door zelfinzicht leer je jezelf nog beter kennen, ga je in je kracht staan en kun je bewuste keuzes maken.