Vallen, opstaan en weer doorgaan en wat je hiervan kunt leren!

Hoe je met humor, lef, een enorme drive en doorzettingsvermogen je dromen kunt verwezenlijken? Het verhaal van Olcay Gulsen laat zien hoe zij vanuit een eigenlijke onmogelijke situatie een miljoenenbedrijf heeft opgebouwd en hoe ze nu haar enorme tegenslagen gebruikt om verder te bouwen aan haar leven. En vooral hoe je kunt leren van je fouten wat geen fouten zijn maar levenslessen waardoor je de kans krijgt om te groeien.

Een scheiding, een ontslag, een ongeluk, een faillissement zijn allemaal tegenslagen die ons volledig uit balans kunnen brengen. De impact is enorm groot. Dit komt doordat er emoties loskomen die je volledig kunnen doen wankelen. De balans is zoek en daardoor kun je gaan twijfelen, kan je zelfvertrouwen een dreun hebben gekregen. In het meest extreme gevallen kan het zo zijn dat je door de emoties die loskomen je niet meer in staat bent om te functioneren of zelfs ziek wordt.

Maar wat als je vallen, opstaan en weer doorgaan niet ziet als puur en alleen maar tegenslagen, maar ze ziet als levenslessen waardoor je steeds een persoonlijke groei doormaakt. Dan krijgt een tegenslag, of groot verdriet een hele andere lading.  Ik weet uit ervaring dat het lastig is om dit zo te zien, maar elke tegenslag, klein of groot geeft jou de keuze hoe je hiermee om wilt gaan. Je kunt in de slachtofferrol gaan zitten en denken dat dit jou allemaal wordt aangedaan. Dit kan veilig en comfortabel aanvoelen maar op den duur zal dit alleen maar tegen te gaan werken. Je leven staat stil en je komt geen stap verder.

Je kunt er ook voor kiezen om aan de slag te gaan met de emoties die los komen ten gevolge van een scheiding, ontslag, ongeluk of faillissement. Herken, erken en kom in actie zodat je na enorme teleurstellingen, intens groot verdriet aan een nieuw hoofdstuk in je leven kunt beginnen.

Wat ik jou gun is een leven zonder emotionele blokkades, zodat je je puurste en mooiste leven kunt leven.  Speciaal daarvoor heb ik een training ontwikkeld. Deze training heb ik geschreven met als doel het terugvinden van je emotionele balans wanneer je te maken hebt met een scheiding. Doordat je emotioneel in balans bent, ben je in staat om op een ander level te communiceren met je ex-partner. Voor de kinderen is dit extreem belangrijk, want wanneer ouders in staat zijn om elkaar met respect te benaderen, dan is de emotionele schade voor kinderen gering.

De training kan op een tweetal manieren worden gevolgd. Je kunt de training online aanschaffen. Je ontvangt dan per email de training. Je kunt er ook voor kiezen om in combinatie met de training een coaching traject te volgen. Je ontvangt dan de training in de vorm van een werkboek.

Wil je meer weten over de training?