Stilstaan is achteruitgaan, vooruitgaan is leven!

Elke minuut, elk uur, elke dag, elke week en ga zo maar door heb je te maken met keuzes. Keuzes waarbij je de beslissing neemt om stil te staan of om vooruit te gaan. Je kunt je leven eigenlijk vergelijken met een trein waar je op een gegeven moment instapt. Je kiest voor je bestemming en de trein brengt je ernaartoe.

In de ideale situatie zal de treinreis soepel verlopen en kom je op de afgesproken tijd aan op je bestemming. Heel relaxed, je checked uit en vervolgd je pad naar de volgende bestemming. Met de trein kan het echter ook zo zijn dat je te maken hebt met vertragingen en blokkades door bijvoorbeeld storm, regen, ijzel, vorst, herfstbladeren of treinen die niet verder kunnen omdat er iets op de trainrails ligt, enzovoort. Heel vervelend want dan duurt je reis langer en moet je wellicht een andere route nemen om toch je bestemming te bereiken.

Wat als je jouw levensreis ziet als persoonlijke ontwikkeling?

En die persoonlijke ontwikkeling uit zich vervolgens in persoonlijk leiderschap. Hoe wil je dan dat jouw levensreis eruit ziet? Het antwoord hierop weet slechts één persoon. En die persoon ben jij?

Zo ben ook ik in een trein gestapt en heb de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Een ontwikkeling op het emotionele en persoonlijke vlak. Hier ben ik zo dankbaar voor, dankbaar dat ik de keuze heb gemaakt dat ik mag zijn wie ik ben. Door mijn eigen beperkende overtuigingen en belemmerende gedachten heb ik lang voor mijn eigen vertraging gezorgd. En lukte het mij niet om uit te checken op het station van mijn bestemming.

En dan komen er kansen voorbij. Kansen om je persoonlijk te gaan ontwikkelen. Want geloof me, we hebben het er vaak over, maar nog vaker vergeten we om ons bezig te houden met de persoonlijke ontwikkeling.

Het jaar van de verandering. Het jaar 2018. En nog maar twee maanden te gaan?

  • Wat wil jij in de laatste twee maanden van dit jaar nog bereiken?

  • Wat zijn jouw korte termijn doelen, dromen en verlangens?

  • Ben jij je bewust van wie je bent en van wie je wilt zijn?

  • Sta jij krachtig in het leven of kan het beter?

  • Voel je de grond onder je vandaan slippen en wil je de controle over jezelf weer terug?

  • Vind je het lastig om een keuze te maken, omdat je bang bent voor wat het je gaat brengen?

  • Leef je nu een leven wat je liever niet leeft, maar weet niet hoe je dit kunt veranderen?

  • Durf jij nu de keuze te maken om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling, zodat geluk je gaat toelachen?

Is het voor jou NU de tijd om te veranderen, dan is dit HET moment om die keuze te maken.

Niemand is erbij gebaat als je stil staat op jouw levensreis. In je relatie kun je niet op dezelfde manier meegroeien met je partner. Naar je kinderen toe wordt het lastig om een voorbeeldfunctie te geven, omdat stilstand niet echt een goed voorbeeld is. En binnen je baan of je bedrijf is stilstand ook stagneren om te groeien.

Dat is ook de vraag die ik aan je stel, en dat is ook de vraag die je aan jezelf mag stellen. Het antwoord hierop zit in jou. De vraag of dat je deze laatste twee maanden van het jaar nog wilt investeren in jezelf? Of je jezelf nog een cadeau wilt doen om de transformatie in jou in werking te zetten? De transformatie waarbij je door bewustwording van jezelf, ontdekt hoe je geluk en succes naar jou toe gaan komen.

Speciaal om een laatste jaar spurt te maken in jouw persoonlijke ontwikkeling, is er op vrijdagmiddag 16 november de Masterclass “Bewustwording van Geluk”. Tijdens deze Masterclass neem ik je mee in het magische proces hoe je door bewustwording geluk kunt aantrekken.

Maar er is meer! Behalve de Masterclass zijn er nog andere keuzes om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

In mijn persoonlijke ontwikkeling van de afgelopen jaren heb ik vooral het proces van bewustwording bestudeerd en verder ontwikkeld. De kracht van bewustwording was voor mij zo vanzelfsprekend, dat ik zelf in eerste instantie de waarde hiervan niet in de gaten had. Ik kreeg door mijn bewustwording en mindset heel veel voor elkaar. Zo transformeerde ik van de persoon die ik was en die ik wilde zijn en nu ben. Hiermee creëerde ik mijn mooiste leven en voel me intens dankbaar.

Zo ontwikkelde ik een Mindset Coaching Traject, een online training om grip te krijgen op je emotionele blokkades, maar ook de methode Geluk in Vier Stappen. En momenteel wordt er achter de schermen nieuwe spannende ontwikkelingen zoals onder andere een nieuwe online training.

Wil je meer weten over mindset, bewustwording en hoe je belemmerende overtuigingen en beperkende gedachten kunt doorbreken, dan kun je contact opnemen met Colette Cosijn Mindset Coaching. Want welke trein je ook instapt en wat je bestemming ook is, je staat er niet alleen voor.