Boost je ZELF vertrouwen

De tijd waarin we NU leven vraagt om een andere manier van denken, voelen en handelen. Juist deze tijd is perfect om je zelfvertrouwen een boost te geven. Boost je ZELF vertrouwen is een online training opgebouwd uit 13 modules. In dertien weken ga je aan de slag met jouw zelfvertrouwen, en hierbij maak je gebruik van vele inzichten en maar liefst 365 stappen. De online training is een combinatie van zelfstudie, zelfontwikkeling met 4,5 uur coaching. De coaching is na drie, zes, negen en dertien weken. Werken aan je zelfvertrouwen hoef je namelijk niet alleen te doen, samen is veel leuker!

Wat ga je leren? 

Je leert hoe je overtuigingen en patronen die je tegenhouden om zelfvertrouwen te hebben te doorbreken. Veel stappen in ‘boost je zelf vertrouwen’ kenmerken zich door de vijf basiselementen die nodig zijn voor het ontwikkelen van zelfvertrouwen. Maar ook hoe je de motivatie houdt om door te gaan, hoe je omgaat met gedachten en op wat voor een manier je het verleden kunt loslaten. Wil je alles over deze inspirerende online ontdekken, wacht dan niet langer en ga hiermee aan de slag.

Wat levert het je op? 

Meer zelfvertrouwen geeft je meer zelfkennis en maakt het je gemakkelijke om grip op je leven en je carrière te krijgen en te behouden. Investeer in jezelf en merk hoe snel je zelfvertrouwen gaat toenemen en je balans in je leven gaat ervaren.