Mijn waarde laten zien is best lastig!

Herken je deze uitdaging? “Mijn waarde laten zien is best lastig” Veel mannen en vrouwen liggen wakker van hun baan of business. Het kost moeite om goede baan te vinden of de juiste klanten aan te trekken. Vooral omdat ze hun waarde niet goed duidelijk weten te maken en zich te onderscheiden van de concurrentie. Ze hebben hun doelen niet helder, waardoor de focus ontbreekt en resultaten uitblijven.

Heb jij dat ook? Dat je niet goed kunt vertellen waar je expert in bent? Dat je niet echt helder hebt wat je anderen te bieden hebt? Kost verkopen je moeite, maar voel je dat je meer en beter kunt? Dan ben jij niet de enige. Veel werknemers en ondernemers worstelen hiermee. Ze willen doen wat ze écht leuk vinden, het beste uit zichzelf halen, en daarmee een uitstekende boterham verdienen. Maar hoe pak je dat aan? Hoe maak je jouw waarde aan anderen duidelijk? Hoe overtuig je ze ervan dat ze met jou moeten samenwerken?

Werkgeluk ervaar je als je jouw passie, talenten en kwaliteiten gebruikt en weet hoe je optimaal kunt vermarkten.

Drie redenen wat de meerwaarde voor jou is, als je jouw onderneming uniek kunt vermarkten:

1 | Onderscheidende waarde

2 | Meer werkplezier en werkgeluk

3 | Betere resultaten en meer succes

Ook jij kunt je ambities waarmaken!

Wil jij op een krachtige en unieke manier jouw waarde, talenten en kwaliteiten aan de wereld presenteren? Wil jij met gemak klanten aantrekken die het fantastisch vinden om met jou samen te werken. Een onderneming die zich weet te onderscheiden door de unieke boodschap, waarde en professionaliteit. Dat jij iedere dag opnieuw succes ervaart en een geluksgevoel hebt dat je toekomt?

Wil jij die baan hebben waar je wordt gewaardeerd op je kwaliteiten, en de kans krijgt om je verder te ontwikkelen met iedere dag weer nieuwe uitdagingen hebt.

Wil jij doen waar je uniek en de beste in bent en weten hoe je jezelf het beste kunt vermarkten?

Dat kan! Je kunt naar één van de talent en passie workshops komen of mee doen aan een fantastische en inspirerende tweedaagse. Als je optimaal werkgeluk wilt ervaren, jouw waarde aan de wereld wilt laten zien en hiermee het verschil wilt maken, lees dan verder.

Tijdens de passie en talenten workshop leg je de fundering van jouw passie en talenten. Gedurende de tweedaagse ga je aan de slag met jouw talenten, passie, kernwaarden, kwaliteiten en brengt deze in kaart. Maak maximale impact met jouw unieke boodschap. Zo maak jij het voor jezelf mogelijk dat je jouw ambities waar gaat maken, jouw doelen gaat bereiken en jij het absolute verschil maakt wat zich vertaalt in persoonlijk leiderschap en goede inkomsten.

Ploeteren of Succes? De impact als je niets doet.

Als je nu niets doet, hoe ziet jouw leven er dan over één jaar uit? Onderneem je nog steeds zonder heldere missie en focus? Is jouw waarde nog steeds niet zichtbaar? Zijn jouw doelen nog steeds buiten bereik? Laat je je nog steeds leiden door je omgeving en niet door wat jij zelf wilt? Wie niet in actie komt, blijft hangen in dat waar je nu staat. Gemiste kansen, geldzorgen en frustratie! Gelukkig heb je een keus. Voorkom dat je straks spijt hebt van wat je wilde, maar nooit hebt opgepakt. Neem verantwoordelijkheid voor je leven en maak je dromen waar. Nu is het moment!

Wat levert de passie en talentworkshop je op:

1 | visueel hebt jij je passie en talenten helder gemaakt en hiermee een fundering gelegd

2 | je hebt inzicht hoe je kunt luisteren naar je intuïtie en het maken van keuzes

3 | jouw doelen heb je helder gemaakt

4 | je gaat met heel veel positieve energie naar huis

Wat levert de tweedaagse “Jezelf optimaal vermarkten” je op:

1 | Drie redenen waarom anderen met jou willen werken

2 | Krachtige missie en kernwaarden

3 | Winnende mindset

4 | Expert en onderscheidend

5 | Ideale doelgroep / baan

6 | Sterke boodschap met impact

7 | Heldere visie en duidelijke doelen

8 | Concreet actieplan

Ga voor werkgeluk, ben onderscheidend en nog succesvoller!