Werk doen  waar je goed in bent en energie van krijgt. Een baan hebben waar je puur jezelf kunt zijn en jouw talenten, kwaliteiten en ervaring tot zijn recht komen.

Iedereen wil graag van betekenis zijn. We willen een baan waar we iedere dag fluitend heen gaan, waar we gehoord en gezien worden, waar we van betekenis zijn en ons steentje kunnen bijdragen. Iedereen, jij, ik en de mensen om ons heen, we doen dit allemaal op onze eigen manier met onze unieke talenten, kwaliteiten, karaktereigenschappen en ervaring.

Maar wat als je dat allemaal even niet meer weet?

Als life- en loopbaan coach help ik je jouw dromen in kaart te brengen, vertrouwen in jezelf te krijgen en grenzen aan te geven. We gaan op zoek naar antwoorden op vragen, oplossingen voor problemen en maken een plan om jouw dromen en doelen te realiseren. Ontdek wie je in werkelijkheid bent, wat je wilt, wat je talenten, drijfveren en kwaliteiten zijn en maak keuzes die dichtbij jezelf staan.

Persoonlijk en zakelijk ontdek je onder andere het volgende.

1 | je ontdekt wie je in werkelijkheid bent

2 | wat zijn je sterke en minder sterke kanten

3 | je brengt je talenten en drijfveren in kaart

4 | je bent je bewust wat energie geeft en wat je energie kost.

Op je lijf geschreven

Wil jij ontdekken wie je in essentie bent, puur jezelf zijn en balans voelen tussen werk en privé? Wil jij je zelfverzekerd voelen, zelfvertrouwen uitstralen en jouw talenten, drijfveren en kwaliteiten binnen jouw baan gebruiken? Neem dan contact met me op.

there is no one like you!
there are so many things that make you unique.
the way you move, how you express yourself and what you value the most.