Kraak de code van je brein en ga recht op je doel af!

De herfst is alweer in volle gang en toch denk ik nog even terug aan dat moment dat ik heerlijk met een dik boek en een cocktail in mijn handen op een ligbed aan de Spaanse zuidkust aan het relaxen en genieten was. Terugdenkend aan dat moment besef ik mij dat ik daar de ballen had om mezelf de allerbelangrijkste vraag te stellen. Wat wil ik echt? Hoe simpel kan het zijn.

Doordat ik tot in detail weet wat ik wil, kan ik tot in detail mijn doelen, dromen en verlangens helder maken. En creëer hiermee mijn allermooiste leven. Een waanzinnig mooi en gelukkig leven waarbij bewustwording van mezelf, zichtbaarheid in combinatie met financiële onafhankelijkheid toch wel absolute keywords zijn.

Het kan zijn dat je last hebt van belemmerende overtuigingen. Belemmerende overtuigingen en patronen die jou op allerlei mogelijke manieren blokkeren om te bereiken wat JIJ wilt bereiken en daarmee volledig in JOUW kracht te staan. Je bent je bewust dat je deze belemmerende overtuigingen of negatieve mindset hebt, maar deze doorbreken is een hele andere kwestie. Om dat te kunnen en te willen doorbreken, is het van essentieel belang dat jij exact weet wat jij wilt.

Ben jij klaar voor de volgende stap in je leven maar …

  1.  lukt het je niet om je doelen, dromen en verlangens om te zetten in resultaten;
  2. zijn jouw negatieve emoties en gedachten een spelbreker om de volgende stap te zetten;
  3. vind jij jezelf niet goed genoeg en twijfel je nog steeds aan jouw kwaliteiten en aan jouw zijn;
  4. voel jij je onzeker, gefrustreerd of ondergewaardeerd;
  5. heb je zoveel inspiratie en ideeën dat je niet meer weet welke stap je het eerste moet zetten;
  6. heb jij je altijd afhankelijk opgesteld van je partner en verlangt intens naar financiële onafhankelijkheid;
  7. krijg je het niet voor elkaar om te manifesteren waar je echt naar verlangt;
  8. het lukt je niet om je gedachten te stoppen en zo rust in je brein te krijgen.

Dan heb ik goed nieuws voor je.

Ook ik heb ooit op dit kruispunt gestaan. Ik was mezelf kwijt, voelde me behoorlijk ondergewaardeerd, liep over van ideeën en inspiratie en had me volledig financieel afhankelijk gemaakt. Nu denk ik, hoe stom kon ik zijn! De enige die hier verantwoordelijk voor was, was ik. En helemaal niemand anders. En ik weet zeker dat ik niet de enige ben die dit herkent, die dit gevoel heeft, maar vele met mij.

Ik had maar één ding voor ogen. Ik wist exact wat ik wilde, welke doelen ik had, welke dromen en verlangens.  En ik ging recht op mijn doel af. Om dat te bereiken was het essentieel om mijn brein volledig te kraken en door bewustwording te gaan ontdekken wat het betekent om innerlijk geluk en innerlijke rijkdom te ervaren. Op om dit punt te komen moest ik diep gaan, heel diep, maar het resultaat is dan ook echt waanzinnig.

Kraak de code van je brein en ga recht op je doel af!

Wat ik gedaan heb om mijn doelen, dromen en verlangens te realiseren wil ik graag met je delen. Ik geloof namelijk dat je alles kunt bereiken wat je wilt bereiken. Je moet precies weten wat je wilt en hierin geloven en vertrouwen. Het is belangrijk dat je je mind, hart en gevoel zodanig met elkaar in verbinding brengt, dat ze op dezelfde trillingsfrequentie komen. Deze frequentie wordt dan opgepakt door het universum. Daarnaast is er ook een intens verlangen en volharding nodig. Maar alles begint bij de vraag wat je wilt?

Om te kunnen manifesteren door bewustwording, heb ik een aantal tools waarvan je gebruik kunt maken op een rijtje gezet. Sinds een week zijn al tientallen mensen je voorgegaan met het downloaden van onderstaande tools. En ik kan je vertellen dat het waanzinnig om zoveel mooie reacties te ontvangen.

Dit zijn jouw kansen, het is aan jou wat je ermee doet!

Kans 1:

Ontdek hoe je kunt creëren door bewustwording Door het gratis downloaden van het Ebook “gratis Geluk”kun je nu direct aan de slag gaan en ontdek je hoe je geluk moeiteloos kunt laten stromen. Jouw leven gaat hierdoor voorgoed veranderen en je legt voor jezelf de basis voor het creëren van jouw doelen, dromen en verlangens.

Kans 2

De methode “Van Bewustwording Naar Geluk” Hierin ga je verder ontdekken hoe je kunt creëren door bewustwording aan de hand van een stappenplan. Gedurende zeven achtereenvolgende dagen ga je aan de slag met jouw intenties. Wat wil je echt? En ontdek wat vertrouwen voor jou kan doen.

Kans 3:

Masterclass “Bewustwording van Geluk”, op vrijdag 11 januari 2019 zal deze masterclass in Voorhout worden gegeven. Wil jij volledig in je kracht staan en zichtbaar zijn dan is deze Masterclass jouw persoonlijke ticket om jouw mooiste leven te creëren en jouw doelen, dromen en verlangens manifesteren.

Kans 4:

Mindset Coaching Traject, gedurende een coaching traject van 10 weken krijg je tools aangereikt waarmee je inzicht krijgt op je belemmerende overtuigingen, gedachten en emoties en leert deze om te buigen naar een positieve mindset. Hierdoor zul je als persoon intensief aan persoonlijk leiderschap en transformatie. Gedurende het traject maak je gebruik van 1 op 1 coaching.

Kans 5

Tot het einde van het jaar is het nog mogelijk om de online training “in negen stappen grip op je emoties” te downloaden”. Deze online training is speciaal ontwikkeld om grip te krijgen op je emoties die los komen door de scheiding. Jij wilt toch ook gewoon door met je leven?

Kans 6

Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe unieke online training. Met deze online training ga je ontdekken hoe je ontdekken hoe je door bewustwording en mindset je leven in een hele korte tijd volledig kunt transformeren. Gekoppeld aan deze online training komen er begin 2019 live events en coaching programma’s.

KRAAK DE CODE VAN JE BREIN EN GA RECHT OP JE DOEL AF. VELEN GINGEN JE VOOR. HET IS JOUW KEUZE OF JE KANSEN ZIET!