DE IMPACT VAN EEN KANS DIE VOORBIJKOMT, IS DAT GELUK, TOEVAL OF ABSOUTE ONZIN?

Wat zou je doen als een kans om financieel vrij te zijn zomaar voor bij komt. Is die kans reëel of absolute onzin. Hoe zou het voelen om financieel vrij te zijn, bestaat dat eigenlijk wel. En als dat bestaat waarom is dat dan niet voor iedereen zo? Allemaal vragen waar ik me de afgelopen jaren regelmatig mee bezig heb gehouden. Geld aantrekken als een magneet, het lijkt mij sterk.

Ik kan je vertellen dat ik hier behoorlijk sceptisch over was. Ik heb namelijk geleerd dat je heel hard moet werken om geld te verdienen. Maar ik heb ook geleerd dat door sparen, en weloverwogen en verstandig te investeren, je geld kunt laten groeien. Een ding is zeker, het komt je niet zomaar aanwaaien. In een aantal opzichten ben ik het daar mee een, maar niet met alles. En dat komt omdat ik een groeimindset heb. Ik ben ervan overtuigd, dat wanneer je de juiste keuzes maakt en de juiste focus hebt, je meer dingen voor elkaar kunt krijgen dan dat je in eerste instantie zou denken.

STEL JE EENS VOOR HOE HET VOOR JOU ZOU ZIJN….

  • Om niet na te hoeven denken over het waar de vakantie heen gaat? En of je even tussendoor even voor een detox en/of yoga week boekt in Spanje?

  • Dat je je kinderen mee uit eten kunt nemen wanneer en waar je maar wilt?

  • Financieel onafhankelijk te zijn en daarmee jouw koers kunt bepalen?

  • Een super comfortabel passief inkomen creëert terwijl je werkt, studeert, reist of slaapt?

  • Zonder geldzorgen je bloeiende bedrijf op te bouwen?

  • Om door bewustwording van jouw geluk meer financiële vrijheid te manifesteren?

EN DAAR ZOMAAR UIT HET NIETS, WAS HET ER.

Ruim twee maanden geleden heb ik een voor mij uniek kans voorbij zien komen. Een kans die voor mij deze financiële onafhankelijkheid mogelijk maakt. Ik werd geprikkeld doo mijn nieuwsgierigheid en vroeg me af hoe dat dan mogelijk zou zijn. Een social media platform waarbij je door klikken op advertenties je je geld kunt verdienen. Hoe dan? Dit klinkt toch echt te gemakkelijk!

En ik zou Colette niet zijn als ik dit niet grondig en tot de bodem zou hebben uitgezocht. Ik ben gaan googelen en ben vele facebook lives  en video’s gaan bekijken. Ik kwam ook video’s tegen die vertelde dat dit social media platform scam zou zijn en zelf een piramide spel. Maar geloof me dat is echte bullshit.

WAAROM WEET NIET IEDEREEN DIT?

Op het moment dat er nieuwe dingen worden bedacht en ontwikkelt en die blijken goed te lopen, zijn er altijd mensen die hier tegenaan moeten schoppen en een hoop negatieve berichten de wereld in moeten gooien. Dit noemen we weerstand. Weerstand die er nu is, maar ook Einstein heeft er in zijn tijd mee te kampen gehad. En waarom zeg ik dat? Omdat een paar weken geleden een meneer het nodig vond, om op een post van mij, zijn frustratie, zijn shit te kunnen uiten op mijn Facebook Tijdlijn. Deze persoon heb ik verwijderd en hem vriendelijk een bericht gestuurd met de tekst met de woorden “don’t poop in my parade”.

De kans die ik twee maanden geleden zag en mij de mogelijkheid biedt om te werken aan financiële onafhankelijkheid, die kans die gun ik iedereen. Want waarom zouden we kansen die zich aandienen niet gewoon kunnen omarmen. De mogelijkheden op dit social media platform zijn oneindig. De founders van dit platform zijn ingehaakt op de veranderingen die zich online steeds meer aandienen.

MAAR HOEZO DAN?

Voor de omroepen en de kranten is het steeds moeilijker om adverteerders te vinden en de inkomsten lopen drastisch terug. Steeds vaker adverteren ondernemers online. Kijk maar eens gewoon op Facebook en Instagram hoeveel advertenties er voorbij komen. Dit social media platform is uniek in zijn aanpak. Waarom? Omdat het zijn deelnemers, inmiddels bijna 3 miljoen wereldwijd,  laat delen in de winst die onder andere door advertenties binnenkomen. Door elke dag 10 advertenties te bekijken, van tegenwoordig steeds meer Nederlandse ondernemingen, komen deze ondernemingen hoger in de ranking van Google.

Hoe zou het voelen om financieel onafhankelijk te zijn? Dat is een vraag die ik niet voor je kan beantwoorden. De vraag is wat wil jij? Wil jij een kans krijgen en omarmen of laat je deze door weerstand en wat anderen zeggen of vinden door je vingers glippen. Door bewustwording leer je om heel dicht bij jouw eigen gevoel te blijven zodat jij jouw mooiste leven kunt creëren.

Wil je direct beginnen, dat kan. Klik dan op onderstaande link en lees alles over de 15 stappen om te starten.