Hoe ongevraagde adviezen jouw positieve Mindset verstoren!

Heken je dit? Hoe ongevraagde adviezen jouw positieve Mindset verstoren? Je bent met een proces bezig om iets te manifesteren, om iets wat voor jou belangrijk is te bereiken. en dan ineens uit het niets gaat de telefoon. Ongevraagd krijg je advies en dan…..voel je dat iedere vezel in jou in verzet komt.

Als je jouw weerstand tegen dit ongevraagde advies toelaat dan is de kans enorm groot dat jouw positieve mind, jouw positieve flow, volledig aan het wankelen wordt gebracht. Het ongevraagde advies kan een negatieve emotie opwekken die zo GROOT is dat er een korstsluiting plaatsvindt en je alle trossen wilt losgooien.

De ultieme vraag is dan: “hoe ga je hier mee om?” Hoe ga je om met ongevraagde adviezen en hoe kun je je positieve Mindset behouden?

1. Het is voor jou enorm lastig om hier mee om te gaan. Je laat je overrulen en gaat mee in de beperkende of belemmerende gedachten van de ander. Het gevolg hiervan is dat je jouw positieve Mindset laat overrulen door de negatieve Mindset van de ander. En daarmee stagneert jouw creatieproces.

2. Of ben je duidelijk en geef je aan dat dit jouw creatieproces is. Dat jij goed nadenkt over dingen die goed voor jou zijn. Op deze manier houd je je creatieve proces in stand en daarmee je positieve Mindset. Je ontdekt dat deze positieve Mindset jou op persoonlijk vlak laat groeien.

Ook ik heb hier soms nog mee te maken en ervaar dit als een ultieme uitdaging.

Afgelopen week kreeg ik goedbedoelde adviezen waar ik niet op zat te wachten en waar ik zeker niet om had gevraagd.

Doordat ik expert en coach ben op het gebied van Bewustwording & Mindset ontwikkel ik doorlopend mijn persoonlijk leiderschap. Los van dat dit een innerlijke verrijking is op het gebied van mijn geluk, succes en rijkdom zie ik mijn onderneming elke dag groeien. En hoe heerlijk is dat?

Even heel kort door de bocht kwamen de ongevraagde adviezen neer op “je bent niet zo handig bezig”. Een split second was ik volledig flabbergasted, ik voelde inwendig een oude frustratie naar boven komen en beide was maar van hele korte duur. Al snel schakelde ik naar het NU, gebruikte mijn persoonlijk leiderschap en legde kort en krachtig uit dat de stappen die ik zowel privé als zakelijk neem, Doelen, Dromen en Verlangens zijn die mij de positieve Mindset geven om te kunnen manifesteren. Door de bewustwording wie ik ben, wat ik voel en denk en de balans daartussen zie ik mijn onderneming groeien, zie ik mijn sociale leven verrijken, kan ik doen wat ik het liefste doe.

Ik begrijp echt wel waarom soms ongevraagde adviezen worden gegeven. In mijn geval kwamen de adviezen voort uit liefde voor mij als mens en persoon. Maar ik voelde ze heel even als twijfel en kritiek  Het gaat erom wat je doet als je met omgevraagde adviezen te maken krijgt. Ga je mee in de gedachten van een ander, wat vaak beperkende en belemmerende gedachten zijn. Of kies je ervoor om je eigen keuzes te maken, je eigen positieve flow te creëren en daarmee te manifesteren?

Welke keuzes wil jij maken?

Elke dag besef ik mezelf weer hoe dankbaar ik ben dat ik mag coachen en mag manifesteren. Deze twee gaan voor mij hand en hand met elkaar. Door bewustwording ben ik de weg ingeslagen naar het manifesteren van mijn persoonlijke en zakelijke doelen, dromen en verlangens. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met me op via deze LINK. Of klik op één van onderstaande buttons.