Hoe je reageert op je omgeving heeft alles te maken of je wel of niet in balans bent!

Afhankelijk hoe jij je ontwikkelt, wat je impact van invloeden van buitenaf zijn, laat zien wie je bent. Wat je laat zien kan ver afstaan van wie je in essentie bent. Bovendien kan het enorm botsen met jouw persoonlijke waarden. Jouw gedrag is wat je laat zien binnen je baan, je team, op de werkvloer maar ook op relationeel vlak.

Vanaf het moment dat je geboren wordt, heb je jouw eigen unieke fingerprint, jouw DNA. In jouw DNA ligt jouw erfelijke informatie opgeslagen. Maar hierin liggen ook al jouw drijfveren, kernwaarden en talenten.

Hoe deze zich volledig kunnen ontwikkelen heeft te maken met de invloeden vanuit jouw omgeving, je ouders, je familie, de schoolperiode, vrienden, je relatie en collega’s. Door deze invloeden van buitenaf kan het zijn dat je heel ver van de persoon bent komen af te staan die je in werkelijkheid bent of wilt zijn. En hierin ben je niet de enige. Dit is een proces wat onbewust plaatsvindt.

Hier is geen goed op fout in, wel bewustwording!

Ook ik heb hiermee te maken gehad. De mensen die mij nog kennen van vroeger, zien en weten dat ik nu een totaal ander persoon ben dan destijds. Ik ben niet langer meer die opstandige, rebellerende, intens verlegen en onzekere persoon van vroeger. Jarenlang heb ik gedacht dat door alle keuzes die ik in het verleden heb gemaakt, ik niet kon gaan doen waar ik intens veel energie van krijg, waar mijn kracht ligt en waar ik iedere ochtend mijn bed voor uitkom.

Jarenlang voelde ik me onzeker en was mijn zelfvertrouwen ver te zoeken. Wanneer ik met vrienden was, ging die enorme grote stem in mijn brein me vertellen dat ik niets bijzonders had toe te voegen aan de gesprekken van succes in carrières. Ik vond dat mijn wereld er niet toe deed. Ik vond dat de keuzes die ik gemaakt had mij hadden doen falen in alles wat ik deed. Ik was gaan geloven in mijn verhaal en had mezelf daarmee heel veel belemmerende en beperkende overtuigingen cadeau gedaan.

De kracht van levenslessen

Blijkbaar heb ik mijn levenslessen nodig gehad om:

  • te ontdekken wie ik ben, waar ik voor sta, wat ik wil uitdragen en te leren vertrouwen op mezelf, op mijn kwaliteiten, mijn talenten en te ontdekken wat mijn drijfveren zijn.

  • mijn belemmerende en beperkende overtuigingen onder ogen te durven zien, en te realiseren dat dit mijn eigen gedachten waren.

  • nu de vrouw te zijn waar ik van hou, wie ik wil zijn en ik straal dit nu vol zelfvertrouwen uit naar mijn omgeving, mijn familie, vrienden, collega’s en bekenden.

Wat zijn jouw levenslessen? Ben jij je hiervan bewust, en hoe pas je ze toe in je leven?

There is no one like you

Het is maar goed dat iedereen geboren wordt met zijn eigen DNA, zijn eigen fingerprint. Het gaat om meer dan erfelijkheid alleen wat jou uniek maakt. Waar het om gaat is dat jij je bewust bent van jouw drijfveren, jouw kernwaarden, talenten en belemmerende en beperkende patronen en overtuigingen, en deze optimaal benut. Zie tegenslagen als leermomenten, belemmeringen als kansen en patronen als mogelijkheden om jouw balans te vinden. Zodat je privé en zakelijk datgene doet waar je energie van krijgt en jouw zelfvertrouwen een boost geeft.

‘je kunt het verleden niet veranderen, je kunt het heden en de toekomst maken!’

Balanceren of actie ondernemen!

Bewandel je eigen pad, stel je eigen doelen, zie tegenslagen als leermomenten, belemmeringen als kansen en patronen als mogelijkheden. Hoe? Doe de dingen, privé en zakelijke waar je energie van krijgt en waarbij je je zelfverzekerd voelt.

Via onderstaande link, kun je mijn nieuwste ebook ‘tackel je onzekerheid, boost je zelfvertrouwen’ downloaden. Zo kun je meteen al stappen maken richting het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen en een stap dichterbij komen bij de persoon die je in werkelijkheid bent. Wat ik jou gun is dat je vele hindernissen die ik heb genomen, kunt overslaan. Wil je weten hoe ik je hierbij kan helpen, neem dan gerust contact met me op. Samen kijken we hoe we tot de kern van wie je bent kunnen komen.

Via onderstaande link, kun je mijn nieuwste ebook ‘tackel je onzekerheid, boost je zelfvertrouwen’ downloaden. Zo kun je al stappen maken richting het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen en een stap dichterbij komen bij de persoon die je in werkelijkheid bent. Wat ik jou gun is dat je vele hindernissen die ik heb genomen kunt overslaan. Wil je weten hoe ik je hierbij kan helpen, neem dan gerust contact met me op. Samen kijken we hoe we tot de kern van wie je bent kunnen komen.

loopbaan coaching

online training : “boost je ZELF vertrouwen”

ebook: “boost je ZELF vertrouwen”

‘there is no one like you!

there are so many things that make you unique.

the way you move, how you express yourself and what you value the most.’