Help ik kan het niet alleen! 

Die kreet heb ik afgelopen maanden zo vaak gehoord. Gehoord in gesprekken, gehoord op de werkvloer en gelezen in e-mails die ik kreeg toegestuurd. Maar je hoeft het ook niet alleen te doen, ook al denken we vaak van wel.

Hoe krachtig is het wanneer je hulp durf te vragen.

Hulp vragen op welk gebied dan maar ook. Vooral veel vrouwen vinden dit lastig, omdat ze liever hun eigen boontjes willen doppen en overal goed in willen zijn. Of het nu gaat over studie, moederschap, partner zijn, vriendschappen onderhouden, top prestaties op het werk leveren, een eigen onderneming opzetten en rendabel maken, het huishouden volledig onder controle hebben, een druk sociaal leven, kookclubs, sporten en ga zo maar door……. Overal het beste in zijn is gewoon niet mogelijk. Alleen de gedachte al is uitputtend en helemaal niet nodig.

Wat Katelijne zegt:

Hulp vragen is niet altijd mijn sterkste kant geweest. Het is iets wat ik nooit heb geleerd en nooit nodig heb gevonden, tot een paar jaar geleden. Ik kwam Colette tegen bij een netwerkbijeenkomst en we raakte aan de praat. Ik vertelde Colette hoe ik elke keer vastliep bij het vinden van een baan. Een baan waar ik mijn kwaliteiten in kwijt kon, een baan waar ik gelukkig van werd.  Ik heb toen Colette als coach in de armen genomen, en vanaf het eerste moment voelde ik dat dit voor mij de juiste beslissing was. Ik voelde dat ik vanaf minuut één transformeerde. Colette confronteerde mij met mezelf, mijn overtuigingen en negatieve gedachten. Overtuigingen en gedachten die voor mij de normaalste zaak van de wereld waren, maar mij aan alle kanten saboteerde. Volgens een heel concreet stappenplan ontdekte ik wie ik in essentie ben, waar mijn onzekerheid en angsten vandaan komen, en leerde ik hoe ik deze kon gaan omzetten in positieve gedachten en een nieuwe mindset. Nu een jaar later heb ik mijn droombaan gevonden en werk ik als HR-assistent. In de avonduren ben ik een opleiding tot HR Adviseur aan het volgen. Als ik de opleiding heb afgerond neem ik weer contact op met Colette en laat me coaching in het opzetten van mijn grote droom, een eigen HR Adviesbureau.

Ik help vrouwen die vastlopen bij het vinden van hun droombaan, droombedrijf en droomleven. Vrouwen die worstelen met hun zelfvertrouwen, met hun angsten en zich daardoor kleiner houden, bang zijn om volledig in hun kracht te staan en geen mogelijkheden zien om hun dromen waar te maken.

Doen wat ik het allerliefste doe en waar ik goed in ben!

Dat is wat ik iedereen gun, wat ik iedereen toewens. Jou helpen om de juiste stappen te zetten richting je droomleven in loondienst of als onderneemster.

Met mijn hulp leer je hoe je jouw ideeën concreet kunt maken, woorden kunt geven aan je dromen, hoe je tijd vrij kunt maken om jouw droombaan, -onderneming en – leven te realiseren door voor jezelf te kiezen. En juist dat laatste is wat vrouwen moeilijk vinden, maar het kan, velen gingen je inmiddels voor. Samen werken we aan wat jou tegenhoudt te doen wat je diep van binnen wilt doen. We doorbreken samen de overtuigingen, patronen en negatieve gedachten die je nu nog tegenhouden en werken we samen aan een nieuwe mindset. Een mindset waarmee je de deuren naar geluk, plezier, succes, gezondheid en rijkdom niet alleen op een kier zet, maar volledig opent.

Wil jij NU de eerste stap zetten om jouw droombaan, jouw droom leven te realiseren, en ontdekken hoe je in vier stappen moeiteloos geluk aantrekt, download dan via onderstaande link het ebook.

Maar er is meer…..

… want alleen bij het lezen van een ebook creëer je niet jouw droomleven of je droombaan! Voor jou heb ik een online training geschreven waarin in je stappen neemt waardoor je niet langer hoeft te worstelen met je zelfvertrouwen, inzicht krijg in de overtuigingen, patronen en negatieve gedachten die jou belemmeren om de volgende stap te maken. De volgende stap in jouw leven waarbij volledig tot je recht komt en kunt zijn wie je in essentie bent. Het leven lacht je tegemoet.