WAT DOE JIJ ALS ER ZICH EEN GOUDEN KANS VOORDOET? 

Herken je dat? Een Gouden Kans en die dan grijpen.

Nog geen twee maanden geleden las ik hoe je online geld kunt verdienen. Ik wilde meer weten en ontdekte dat dit een mega grote online business kans is. Dit voelde als een enorme Gouden Kans, een grote buitenkans om heel veel geld te manifesteren. Het heeft te maken met advertising en out of the box denken.

EEN GOUDEN KANS DOOR JE VINGERS LATEN GLIPPEN?

Wat ik ontdekte, is dat er wereldwijd meer dan een biljoen websites zijn. Achter de meeste websites zitten bedrijven die door adverteren bekendheid willen geven aan hun producten en diensten. En door te adverteren kunnen ze nieuwe bezoekers aantrekken, bezoekers die vervolgens weer overgaan tot koop van producten en/of diensten.

Online Geld Manifesteren, “too good to be true”.

Internet en online marketing heeft de toekomst. Wist je dat de waarde van advertising dagelijks 1 biljoen dollar is. De jaarlijkse omzet van de online advertising bedraagt meer dan 400 biljoen en is groeiend. De verschuiving van advertising in kranten en televisie is naar online gegaan en zal deze markt volledig gaan overnemen. Daar liggen dus kansen, enorme grote kansen.

WAT HAD JIJ DESTIJDS GEDAAN ALS JE DIE GOUDEN KANS HAD GEHAD?

Wat had jij gedaan als je in 2004 de gouden kans had gehad om te investeren in Facebook. Had je dat dan gedaan? Of had je deze gouden kans door je vingers laten glippen. Had jij serieus geloofd dat social media booming zou zijn op welk gebied dan ook.

Vandaag de dag heeft Facebook ongeveer 1,96 miljard accounts en heeft een waarde van ongeveer 480 miljard euro.

Dat zijn echt hele serieuze getallen. Had jij destijds de keuze gemaakt om te investeren in Facebook, dan was je NU multimiljonair geweest.

EN NU IS ER WEER ZO’N GOUDEN KANS !

Investeren in Facebook ….. ik zou het niet meer doen.

Er is een nieuw social media platform ontwikkelt voor ondernemers, a new kid on the block and the name is FUTURENET

FutereNet lijkt op Facebook maar is jonger. Het platform startte in 2014 en heeft op dit moment meer dan 2,5 miljoen actieve gebruikers.

Als jij geïnteresseerd bent in het manifesteren van online geld en een passief inkomen wilt creëren naast je bedrijf, dan zou ik vandaag nog starten met FutereNet’s onderdeel FutereAdPro. En deze Gouden Kans niet laten liggen.

JE VRAAGT JE WELLICHT AF WAAROM IK JE DIT ALS BEWUSTWORDING & MINDSET COACH VERTEL?

Geluk en Succes kun je zelf manifesteren als je daar voor open wilt staan. De online advertising market is een Gouden Kans die jou de mogelijkheid biedt om naast je onderneming of baan een extra inkomstenbron te creëren. De kans die ik een maand geleden weloverwogen heb ik genomen, nadat ik ontdekte dat deze zich afspeelt op biljoenen dollar online advertising market.

Hoe fijn is het wanneer je de mogelijkheid krijgt om zonder iets te hoeven verkopen of nieuwe mensen moet aanbrengen je met 5 minuten per dag klikken, honderden dollars per dag te verdienen. En daarmee naast je eigen onderneming een passief basis inkomen te creëren van 2000 euro per maand.

DAT IS WAT IK NU NAAST MIJN ONDERNEMING DOE, 5 MINUTEN KLIKKEN PER DAG!

Toen ik dit een maand geleden las was ik verbaasd en dacht, ja hoor hoe dan. DIT KAN TOCH NIET WAAR ZIJN, ECHT NIET TE GELOVEN! Maar het bleef mij bezig houden.

Ik ben als een malle gaan onderzoeken, filmpjes kijken, googlen, lezen, berekeningen maken, contact gezocht met mensen die al enkele maanden dagelijks 5 minuten aan het klikken waren. Ik was er zelfs in mijn slaap mee bezig. Ik kon en wilde het niet meer loslaten, juist omdat deze unieke kans voor mij op het meest perfecte moment in mijn leven was gekomen.

WAAROM IS DEZE BUSINESS NOG NIET BEKEND EN DOET NIET IEDEREEN DIT?

Je kunt ervoor kiezen om elke dag alleen 5 minuten te klikken, maar je kunt natuurlijk ook een eigen team van partners en klanten opbouwen. Hiermee creëer je voor jezelf de mogelijkheid om ongelimiteerd inkomen te genereren. Maar wil je dat niet, geen probleem het hoeft namelijk niet.

Wil jij ook dagelijks honderden dollars online gaan verdienen, ga het dan eerst voor jezelf onderzoeken en kijk of dit bij je past. Voor mij was dit de kans die ik omarmt heb en voor mij op het juiste moment kwam.