Geluk, Gelukkig, Gelukkigst! Waar word jij gelukkig van?

Afgelopen week heb ik op een aantal social media platforms bovenstaande foto met de quote “What makes you happy” geplaatst. Het is een hele korte vraag en lijkt zo eenvoudig. Toch was ik verbaasd hoeveel mails en berichten ik ontving over deze post. Mails van bekenden en onbekenden die heel divers reageerden zoals, geluk……

  • juist dat moment met een gouden rand;

  • is enkel en alleen weggelegd voor anderen;

  • ik heb nooit geluk;

  • zit toch echt in jezelf, enzovoort.

Waar word jij gelukkig van? Wat is geluk eigenlijk?

Geluk kun je niet vastpakken, het is ongrijpbaar en soms kun je het toch even vasthouden. Geluk is onzichtbaar en we herkennen het als het er is, maar missen het ook wanneer het ontbreekt. Iedereen is op zoek naar geluk. Iedereen wil gelukkig zijn, maar niemand weet wat dat echt is. Wat is gelukkig zijn? Wat is geluk? Wat maakt jou het gelukkigst? Een gelukkig leven is een aaneenschakeling van enkele geluksmomenten.

Bewustwording van jezelf is een hele mooie en krachtige stap naar geluk. Op het moment dat je het herkent en erkent waar jouw belemmeringen zitten om het geluk volledig te kunnen omarmen, kom je op het punt dat geluk moeiteloos naar je toestroomt.

Geluk kan ook moeiteloos naar jou stromen. Wil je weten hoe? Download dan het GRATIS ebook “Ontdek hoe je Geluk moeiteloos kunt laten stromen” of de methode “Van Bewustwording Naar Geluk”, en ontdek hoe geluk moeiteloos naar jou toestroomt.

Wat is geluk eigenlijk, zijn we ons hier bewust van?

Er is geen universele definitie van geluk, want geluk heeft voor iedereen een andere betekenis. Zoals ik eerder al aangaf is geluk ongrijpbaar. Vanaf het moment dat we worden geboren tot het moment dat we dood gaan, zoeken wij naar geluk en de zin van het leven. Maar we zoeken ook naar antwoorden voor de betekenis van ons leven. Wat betekent het om echt geluk te omarmen, om echt gelukkig te zijn? En hoe weet je of je de meest gelukkige gemoedstoestand hebt bereikt?

Wat geeft jou geluk?

Wat brengt geluk in jouw leven? Waar word je echt gelukkig van? Is het afhankelijk van je gemoedstoestand, van je stemming, van anderen? Dit zijn allemaal vragen die je jezelf kunt stellen om erachter te komen waar jij gelukkig van wordt. We beseffen het vaak niet maar het kan in hele kleine dingen zitten, kleine momenten die heel groots aanvoelen.

In mijn nieuwe online training ga je onder andere ontdekken hoe je geluk voor jou kunt laten werken en wat voor een aaneenschakeling van geluksmomenten je dan achter elkaar kunt manifesteren. Tijdens de Masterclass van 16 november ga ik je al heel veel onthullen hoe jij geluk voor je kunt laten werken. Bewustwording van jezelf is de weg naar geluk. Door bewustwording van jezelf ga je ontdekken wie je echt bent, wie je bent zonder belemmerende overtuigingen, zonder negatieve gedachten en emoties. Dan kom je van bewustwording in bewustzijn.

Van bewustWORDING van jezelf naar de bewustZIJNsstaat Geluk!

Geluk is er altijd waar je ook bent. Bewustzijn is er ook altijd. Alleen zijn we ons hier niet van bewust. En wanneer we ons niet bewust zijn dat geluk aanwezig is, dan zoeken we het ergens anders. Als je niet weet waar je geluk kunt vinden dan vindt het geluk jou ook niet. Bewustwording van jezelf is de weg naar geluk en geluk is bewustzijn.

Geluk kan ook moeiteloos naar jou stromen. Wil je weten hoe? Klik dan op één van de buttons aan de linkerzijde of neemt dan via het contactformulier contact met mij op.