WERKPLEZIER

Durf te doen wat je raakt! Ervaar werkplezier!

De vakantie is voorbij! Voor mij is deze periode altijd een periode van zelfreflectie en het maken van nieuwe doelen of bijstellen van doelen die nog niet volledig zijn behaald. Onderwerpen die dan de revue passeren hebben vooral te maken met hoeveel plezier ik ervaar in mijn werk. Geeft deze nog steeds mijn energie en voldoening. Heb ik mijn focus en doelen nog helder.

De rust die vakantie met zich meebrengt is bij uitstek de gelegenheid om dit voor jezelf in kaart te brengen. Hoe zit dat bij jou? Doe jij nog steeds het werk wat je raakt, ervaar je werkplezier, kun je je talenten voldoende inzetten en werken met de waarden die heel dicht bij jezelf liggen?

Werkplezier is meer dan alleen maar plezier hebben in je werk. Het gaat om de balans die je ervaart tussen jouw drijfveren, kernwaarden, talenten en competenties. Zelfvertrouwen maakt hier ook een heel groot onderdeel van uit. Op het moment dat jij bij jezelf de balans hebt gevonden en werkplezier ervaart, ben je in staat om alles te bereiken wat je wilt bereiken.

Wil je aan de slag met je loopbaan en werkplezier ervaren,? Doe dan eerst de “Werkplezier APK-Check” en ontdek hoeveel werkplezier jij op dit moment ervaart. Succes!

APK Check

werkplezier APK check