Creëer je mooiste leven.

Hoe makkelijk klinkt dat? De vraag is alleen, wat is het ideale moment? Is dat morgen, overmorgen, over een maand of pas in 2019. Mijn antwoord is heel duidelijk, helder en resoluut, het antwoord op deze vraag zit in mij.

Mijn antwoord is NU op dit moment. Niet gisteren, want gisteren kan ik niet meer veranderen. Niet morgen, want dan zou nu, vandaag, een verloren moment zijn. Mijn antwoord is NU op dit moment.

Het is net als leren lopen.

Je mooiste leven creëren is net als leren lopen. Je gaat staan, je valt, staat weer op en zet een stapje, om vervolgens weer te vallen. En dat gaat net zo lang door totdat je het lopen goed onder de knie hebt. En dan nog steeds zullen er momenten zijn dat je valt en weer moet opkrabbelen. Je blijft dan niet liggen maar staat op om vervolgens weer jouw weg, jouw pad te vervolgen.

Maar hoe ziet jouw ideale leven eruit?

Ben jij bereid, om net als bij leren lopen, te vallen en je soms enorm te bezeren tot bloedens aan toe?

Om door te zetten totdat je op het punt bent aangekomen waar jij wilt zijn?

Door te gaan totdat je jouw mooiste leven hebt gecreëerd?

Ben jij bereid om te leren van ervaringen die je meemaakt, of overkomt het jou en vind je het wel best zo?

Je mooiste leven kan binnen handbereik liggen, maar het kan ook zijn dat het jaren duurt voordat je op het punt bent gekomen van hoe jouw ideale leven eruit kan zien of ziet.

Bij mij heeft dat echt wel wat jaren geduurd om te komen op het punt waar ik nu sta. Dat heb ik bereikt net zoals ik heb leren lopen. Met vallen en opstaan. Doorzetten, doorgaan, geloven en vertrouwen in jezelf. Gebeurtenissen, momenten die heel pijnlijk waren of juist heel mooi en waardevol, heb ik durven omarmen. Hoe moeilijk dat ook soms was. Maar juist door je heel bewust te zijn van de stappen die je zet in je leven, geef je jezelf de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling die zo mooi persoonlijk leiderschap heet.

Hoe kom je erachter hoe jouw ideale leven eruit ziet?

Dat kun je ontdekken door jezelf hele goede vragen te stellen. Vragen waarop alleen jij het antwoord kunt geven. Omdat het antwoord in jezelf zit. Klinkt heel makkelijk, en dat is het ook. Het stellen van goede vragen wordt steeds gemakkelijker wanneer jij bewust bent van jezelf. Wanneer jij kijkt naar de persoon die je in werkelijkheid bent, de persoon die je diep vanbinnen bent.

En dat kan in het begin heel confronterend zijn. Het betekend dat je namelijk met jezelf aan de slag mag gaan. Niet omdat het moet, maar omdat je daarmee je mooiste leven zelf kunt creëren. Denk hier eens serieus over na. Denk hier NU over na, tenminste als je er waarde hecht aan een fijn, gelukkig, liefdevol, voldaan en waardevol leven.

Leef bewust en creëer je mooiste leven.

Ontdekken hoe je jouw mooiste leven creëert?

Hoe je wilt ontdekken hoe je jouw mooiste leven creëert en eruit ziet kunt je helemaal zelf doen. Je kunt ervoor kiezen om zelf je eigen pad te bewandelen en dit op eigen houtje te doen. Gewoon omdat je dit altijd doet.

Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van mijn coaching met daaraan gekoppeld online training, waarbij ik je meeneem in het doorbreken van je belemmerende overtuigingen, beperkende gedachten of negatieve emoties.

Ik geef je al mijn kennis, ervaring en positieve energie, waardoor jij NU al start met het creëren van je mooiste leven. Door bewustwording van wie jij bent creëer je de weg naar geluk en succes.

Wat ik jou zo enorm GUN, is dat je je mooiste leven creëert, NU, HIER, VANDAAG nog, want elke dag dat je wacht komt niet meer terug!

Ik vertel je er graag meer over, zodat je krachtig het nieuwe jaar tegemoet kunt treden, waar jij volledig kunt zijn wie jij bent en daardoor jouw mooiste leven creëert.

Bel of mail me zodat je vandaag nog de keuze kunt maken wat het pad is dat jij wilt gaan volgen. Je kunt je natuurlijk ook direct inschrijven voor het Mindset Coaching Traject of kiezen voor de Methode Van Bewustwording Naar Geluk.