Ontdek het geheim van Bewustwording van Geluk

Ontdek het geheim van Bewustwording van Geluk

Ontdek het geheim van Bewustwording van Geluk. Dat klinkt zoveel positiever en fijner dan “hoe kom ik mijn scheiding te boven”. Want geloof me linksom of rechtsom kom je je scheiding te boven. De vraag is alleen hoe wil je dat bereiken. Hoe wil je bereiken dat je zonder nog meer kleerscheuren op te lopen, weer in je kracht kunt gaan staan, je negatieve emoties de baas bent, en je het geheim van Bewustwording van Geluk kent. Het kan door op een bepaalde manier je Mindset te veranderen en vervolgens te ervaren welke veranderingen dat teweeg brengt bij je. Niet alleen privé maar ook zakelijk.

Je bent op het punt aangekomen dat je leven op alle vlakken begint vast te lopen. Privé loopt je vast in je relatie, je gaat nieuwe relaties aan maar ook dat is niet je van het. Je merkt dat je in relaties, vriendschappen, in het contact met je kinderen tegen je eigen blokkades aanloopt en hiermee je eigen functioneren saboteert.  De zorgen stapelen zich op, de emoties gaan hun eigen weg en je dreigt hier de controle over te verliezen. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Privé ben je aan het ploeteren en aan het overleven. En je merkt dat je emoties ook op het zakelijk vlak beginnen door te werken. Je vindt het steeds moeilijker om je te focussen op zaken die echt belangrijk zijn, die er echt toe doen.

Het is geen toeval dat privé en zakelijk met elkaar zijn verbonden.

Negatieve en positieve emoties kunnen geen onderscheid maken tussen privé en zakelijk. Word je in de periode van je scheiding, maar vooral de periode daarna, in de ban gehouden van negatieve emoties dan hebben deze, zonder uitzondering, impact op alle gebieden waarin je functioneert.

Zo was Wouter 49 jaar toen zijn vrouw hem vertelde dat ze wilde scheiden. Wouter was verbaasd, het ging toch juist goed tussen hen en had deze stap van zijn vrouw niet zien aankomen. De scheiding die volgde was een heftige gebeurtenis. Met ingehouden woede ging Wouter het proces door. Na en kleine twee jaar juridisch getouwtrek was de scheiding eindelijk rond. Niet veel later werd Wouter ontslagen en wederom had hij dit absoluut niet zien aankomen. Wouter was ten einde raad, hij had geen idee hoe dit had kunnen gebeuren en kwam zonder het te merken terecht in een negatieve emotionele spiraal. De jaren die volgden wist Wouter zich zakelijk niet staande te houden, had een heel slecht contact met zijn kinderen. Maar hij werd ook keer op keer ontslagen. Wouter werd ziek en kwam op dat moment tot de ontdekking dat hij met zijn emoties aan de slag moest gaan.

Dit is toch niet het scenario dat jij voor ogen hebt. Ziek moeten worden om dan tot de ontdekking te moeten komen dat je vastzit in je patronen en negatieve emoties.

Heb jij het gevoel dat je……………

  • vastzit in negatieve emoties en je hierdoor privé en zakelijk vastloopt;

  • meer kunt en wilt dan dat er op dit moment uitkomt, en dit jou onzeker maakt en stagneert;

  • je leven leeft zoals anderen dit van je verwachten;

  • niet wordt geaccepteerd om wie je bent, wat je doet en wat je kunt;

  • het enorm lastig vindt om negatieve emoties om te zetten in positieve gedachten.

Dan is het tijd geworden om je Mindset te transformeren naar Bewustwording van Geluk.

Om heel bewust de keuze te maken om aan de slag te gaan met je negatieve emoties is al een hele stap op zich. Om dit punt van bewustwording te bereiken is voor iedereen verschillend. Gelukkig maar want het leven zou er enorm saai uitzien wanneer we allemaal op hetzelfde moment dezelfde stappen doorlopen.

Door een Mindset Coaching Traject te volgen ga je gedurende een periode van twee of vier maanden intensief aan de slag. Je gaat je emoties in kaart brengen door ze te herkennen en te erkennen. Het is niet geheel uitzonderlijk dat er ook emoties naar boven komen die helemaal niets te maken hebben met de scheiding. Deze kunnen voortkomen uit je jeugd. Maar je gaat ook je patronen en valkuilen herkennen en krijgt hiervoor tools aangereikt om hiermee om te kunnen gaan.

In het proces van twee of vier maanden Mindset Coaching leer je ook hoe je angst kunt ombuigen naar vertrouwen en ben je je ervan bewust dat alleen jij verantwoordelijk bent voor je eigen leven. Jij bent namelijk degene die door het maken van keuzes jouw richting kan bepalen, zowel zakelijk als privé.

Na het Mindset Coaching Traject voel je je weer energiek, omdat je geleerd hebt om te leven vanuit liefde en geluk. Je kent het gevoel van positieve energie en merkt wat deze positieve energie met jou als mens doet. De tools die je aangereikt krijgt kun je de rest van je leven inzetten, ongeacht de situatie. Hoe je deze tools toepast is jouw verantwoordelijkheid.

De weg naar van Bewustwording van Geluk!

Hoe zou het zijn als je NU definitief kunt afrekenen met je negatieve emoties en weer in je volle kracht en vol zelfvertrouwen in het leven kunt staan. En dat betekent echt niet dat je nooit meer boos, woedend, verdrietig of angstig bent. Alleen spelen deze negatieve emoties niet meer de boventoon.

Heb je na het lezen van deze blog vragen die je mij wilt stellen, of wil je een uur geheel vrijblijvend met mij sparren, stuur me dan gerust een email (info@colettecosijn.nl) of bel me op telefoonnummer 0627022736.