Alles is mogelijk met de juiste focus!

Wie kent het niet, een moment in je leven dat je anders gaat kijken naar het leven. We leven nu in een tijd dat beperkende gedachten hoogtij vieren. We worden geconfronteerd met angsten en beperkingen. Maar juist als je deze toelaat in jouw brein, dan zullen de angsten alleen maar groter worden. Denk in mogelijkheden, denk buiten de gebaande paden om en je zult verstelt staan wat dit voor jou kan opleveren. Zit zelf aan de knoppen en grijp de kansen die op je pad komen.

Bewustwording

Mijn eerste grote bewuste inzicht moment was Hemelvaartsdag 21 mei 1998. Vandaag tweeëntwintig jaar later, is het weer Hemelvaartsdag 21 mei. Jarenlang stond ik elk jaar stil bij deze dag. Ik was net voor de derde keer moeder geworden van een prachtdochter die toen net acht weken oud was.

Een doffe klap en daar lag ik, onderaan de zoldertrap van ons jaren dertig huis. Ik had een val gemaakt van boven naar beneden en daar lag ik. Nog elke dag ben ik dankbaar dat mijn kinderen en kleine baby beneden waren, en dat alleen ik die val had gemaakt. Maar wat er gebeurde was enorm, ik voelde de angst en de paniek in mijn lijf knallen, wist meteen dat het foute boel was. En voordat ik het wist lag ik in de ambulance. Deze dag heeft een enorme impact gehad op alle keuzes die ik tot nu toe heb gemaakt. Het heeft mij geleerd om bewuster in het leven te staan, en in het nu te leven. Dat moment, precies tweeëntwintig jaar geleden, heeft mij gebracht op de plek waar ik nu sta, waar ik nu ben, hoe ik nu leef en hoe ik de regie over mijn leven volledig in eigen hand heb.

Ga voor je droomleven en droombaan.

Tweeëntwintig jaar geleden ben ik heel bewust doelen gaan stellen. Schreef deze doelen op, maar ging ze ook visualiseren. Zo helder en zo concreet dat ik het voor me kon zien, elk moment van de dag. Mijn eerste grote doel was om te kunnen lopen. Ik kon aan niets anders meer denken, mijn brein werd volledig overgenomen door dit intense verlangen, en dit schoof mijn angst volledig naar de achtergrond. Ik besefte me echt wel dat mijn rug in de kreukels lag, maar daarmee niet mijn leven. De eerste stappen maakte ik na een paar dagen. Een explosie aan emoties gingen door mijn lijf, en ik besefte dat ik door focus, doelen en gedachten dingen voor elkaar kon krijgen. Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Elke dag weer stelde ik mezelf doelen, kleine doelen en maakte stapjes. Elk moment beleefde ik bewust, en stond hier bij stil. En op het moment dat je beseft dat je je oude leven weer kunt oppakken ben je geneigd om de focus te laten voor wat het is. Dat kan een grote valkuil zijn, maar het kan ook anders. Welke doelen stel jij?

Kansen in overvloed.

Door grip te krijgen op je gedachtes, creëer je ruimte in je brein om kansen te zien en deze aan te grijpen. Kies ervoor om aan jezelf te werken, zodat jij ook kunt doen wat je het liefste doet. Het is namelijk mogelijk om je droomleven en droombaan zelf te verwezenlijken.

Wil jij dat ook, neem dan gerust contact met mij op. Als ervaringsdeskundige en loopbaancoach kan ik je helpen om jouw pad te bewandelen, en de regie volledig in eigen hand te nemen. https://www.colettecosijn.nl/contact